All about me,

owner: Wendy van Dalen, (6 april, 1991)

Your Fashion Secret, de naam zegt het al een "mode- bedrijf" vol geheimen. Geheimen die je niet geheim kan houden en die wij natuurlijk met jou willen delen. Toen ik deze naam bedacht had ik zoveel mooie plannen, ideen en inspiratie. Uiteindelijk wist ik dit vorm te geven. Na ongeveer drie jaar keihard werken zijn we een echt bedrijf geworden en ondertussen hebben we ons eigen label opgezet. Een droom waar ik midden in zit!

Wat begon met alleen FASHION is ondertussen uitgebreid naar een enorme mode trend echt voor iedereen; de haar bandeau. Waarvan jullie ons waarschijnlijk ook wel van kennen zijn de events waar we komen. Mijn eerste jaar begon ik direct met de huishoudbeurs, een enorm grote uitdaging! Hoe kom je daar terecht denken de meesten. Dit is iets waar ik mee ben opgegroeid en vroeger als baby al kwam omdat mijn vader daar bekend standwerker was. Handel zit dus echt in de genen zoals de meesten zeggen. Vanuit dit grote evenement bouwde ik een vaste klantkring op en deed ik steeds meer verschillende soorten beurzen en evenementen. Ik kreeg de smaak te pakken en zocht naar diverse festivals ook dit sprak de mensen en ons natuurlijk super erg aan! Een bezigheid die wij maar al te graag doen en waar ik nog liever achter de kraam sta zelf dan op de dansvloer.

Als pedagoog afgestudeerd hé? En toch mijn dromen achtervolgd om een eigen label te starten en dit door middel van persoonlijk contact, passie voor mode, positivteit en inzet zo groot mogelijk te maken. Dat is wat ik echt wil!

Al onze producten worden op zorgvuldige wijze handgemaakt with a lot of love! Wij werken samen met diverse conceptstores waaronder: Collectiv by Swan, Poush en Blur. Wij zijn bijna elk weekend op diverse evenementen te vinden waaronder de geliefde en welbekende Swan market (market voor hand-made producten) waar we door het héle land mee-touren. En zomers vind je ons ook op de aller leukste festivals waaronder het grote spektakel Amsterdam open Air (AOA) en nog veel meer...

 

© 2016 - 2024 www.yourfashionsecret.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel